Продължете към съдържанието

В Софийска митрополия се проведе среща на учителите по Религия

IMG00004На 29 септември, събота, в залата на Софийска митрополия (ул. „Цар Калоян“ №7) се проведе среща на епархийското ръководство с учителите по Религия от училищата и вероучителите от неделните училища в София и региона.
В срещата взеха участие Белоградчишки еп. Поликарп, викарий на Софийския митрополит, архимандрит Василий, протосингел на Софийска митрополия, ик. Дамян Делов, архиерейски наместник на Трънска духовна околия, началникът на Духовно – просветния отдел на митрополията – г-н Ангел Младенов и членове на отдела.

Гости на срещата бяха проф. д-р Божидар Андонов от Богословския факултет на СУ, г-жа Росица Георгиева, началник на РУО гр. Русе и г-жа Ваня Станчева, старши експерт в РУО, гр. София – град.
Учителите поставиха актуални въпроси за обсъждане и потърсиха решения и съдействие от епархийското ръководство. Те представиха част от своя опит и споделиха добрите практики, утвърдили се през годините. На срещата бяха представени нови учебни пособия, които учителите ще могат да използват през настоящата учебната година.

ЗА ПО-БОГАТ СНИМКОВ МАТЕРИАЛ НАТИСНЕТЕ ТУК

Visits: 0

Skip to content