Продължете към съдържанието

Водосвет с участието на Негово Светейшество патриарх Неофит в Център за обучение на адвокати „Кръстю Цончев“

1240180На 10 октомври бе открита новата учебна година на Център за обучение на адвокати „Кръстю Цончев“, намиращ се в столицата на ул. "Цар Калоян" №10.

С благословението на Негово Светейшество Софийския митрополит и Български патриарх Неофит бе отслужен тържествен водосвет в учебния център, оглавен от Негово Преосвещенство Белоградчишки епископ Поликарп, викарий на Софийския митрополит, в съслужение със ставрофорен иконом Ангел Ангелов, духовен надзорник на Софийска епархия, свещеник Костадин Тренев и дякон Петър Славов.

Негово Светейшество Софийският митрополит и Български патриарх Неофит взе молитвено участие на тържествения водосвет и благослови откриването на новата учебна година, както и всички присъстващи висши магистрати, юристи и обучаващи се в адвокатския център, а Негово Преосвещенство епископ Поликарп им пожела „Бог да ви помага и благославя, да насочва вашите стъпки в доброто и полезното“.

След като си размениха подаръци с домакините, Негово Светейшество и викарния му епископ бяха поканени от организаторите на коктейл в сградата на учебния център.

Текст и снимки: Пламен Михайлов

ЗА ПО-БОГАТ СНИМКОВ МАТЕРИАЛ НАТИСНЕТЕ ТУК

Visits: 0

Skip to content