Продължете към съдържанието

Списание за православно детско творчество “МАЛКИ СЛЪНЧОГЛЕДИ”

1340983 scaledБрой 6 / 2018 (Възкресен)
Тема на броя: "И воскресе Христа Бога!"

Съставител: Ивелина Николова
Редактори и консултанти: Костадин Бойчин, Любляна Начева, Христина Петрова, Калинка Пейчева, Цветелина Велева, Рени Петрова, Даниела Петрова
Богословска редакция: Йеромонах Йоан Пешев, Димитър Киров
Консултант-методист: Магдалена Маринова-Лекгоступ
Дизайн и предпечат, илюстрации и оформление на корицата: Ивелина Николова
Коректор: Анна Григорова
Печат: "ЦИАН"
Издава: Община Кюстендил и Руенски манастир "Св. Йоан Рилски"
с. Скрино, 2018 г.
Цена: 2 лв

Мили деца,
Шести брой на списанието "Малки слънчогледи" е посветен на най-светлия християнски празник – Възкресение Христово.
В него ви предлагаме приятни мигове, докато решавате занимателни игри и кръстословици, свързани с Възкресните празници. Вашите приятели от гр. Кюстендил са написали интересни задачки, в които очакват да се включите.
Специална благодарност отправяме към свещ. Ангел Десподов, който от сърце пожела да напише специално за вас прекрасни стихотворения, свързани с по-важните християнски празници. Благодарим и на Мирослава Торбанова, която ни предостави безвъзмездно прекрасни снимки от своя личен архив.
Нашите скромни усилия бяха реализирани чрез сърдечната подкрепа на кмета на Община Кюстендил – г-н Петър Паунов, който посрещна с голяма радост инициативата. Специални благодарности изказваме и към братството на Руенския манастир "Св. Йоан Рилски" в лицето на неговия игумен – йеромонах Йоан. Готовността им да съдействат е неоценима.
Не бихме могли да пропуснем да благодарим и на Софийска Света Митрополия за духовната подкрепа и съдействието при разпространението на нашето списание.
Мили дечица, разгръщайте страниците на списание "Малки слънчогледи" с много вяра, надежда и любов и с твърда увереност в Божията закрила и помощ! Отворете сърцата и душите си за доброто и изпълнени със светлина и добро, посрещнете идващия празник Възкресение Христово!

Книгата можете да закупите от Домакина на Софийска света митрополия – г-н Кольо Лозанов.
За контакт: гр. София, ул. Калоян №7, ет. 1, стая 7, тел.: 02/ 987 74 89, 0879 259 293.

Visits: 40

Skip to content