Продължете към съдържанието

Празничен водосвет за началото на учебната година в РУО София-регион

IMG 5340На 15 септември в Регионалното управление на образованието за София-регион бе отслужен празничен водосвет за откриването на учебната 2020/21 година. Последованието бе извършено от Негово Преосвещенство Белоградчишки епископ Поликарп, викарий на Софийския митрополит, с когото съслужиха архимандрит Евтимий, протойерей Костадин Тренев и йеродякон Вартоломей.
На тържественото водоосвещение присъстваха г-жа Росица Иванова, началник на РУО София-регион, както и всички служители на образователното ведомство.
Еп. Поликарп всесърдечно поздрави присъстващите от името на Светейшия Български патриарх Неофит с новата учебна година и пожела тя да бъде успешна и ползотворна. „Божието благословение да бъде върху вас и да се осъществят всички ваши добри намерения, които имате за институцията, за училищата, за преподавателите, директорите и учениците. Бог да ви даде в най-скоро време да бъдете изпълнени с радост и удовлетворение от успешната работа“ – благопожела още викария на Софиския митрополит.

Г-жа Росица Иванова благодари на владиката, че е намерил време да благослови екипа на регион София и пожела на всички новата учебна година да е спокойна и присъствена.

Текст и снимки: Весела Игнатова

ЗА ПО-БОГАТ СНИМКОВ МАТЕРИАЛ НАТИСНЕТЕ ТУК

Visits: 0

СОФИЙСКИ МИТРОПОЛИТ

ВАЖНО

АРХИВ

ВРЪЗКИ

Skip to content