Продължете към съдържанието

Празничен водосвет в Административния съд на град Кюстендил

viber image 2020 10 21 10 10 53На 19.10.2020 г., в деня на св. Йоан Рилски бе извършен водосвет за здраве и благословение на трудещите се в Административния съд в гр. Кюстендил.
Празничният водосвет отслужи архимандрит  Исаак, архиерейски наместник на Кюстендилска духовна околия, придружен от протоиерей Даниил Хаджийски, служащ в храм „Успение Богородично”, гр. Кюстендил и протодякон Александър Нешев от ПКСХП „Александър Невски”.

Архимандрит Исаак изказа благодарност на г-н Иван Демиревски, председател на Административния съд за отправената покана за извършване на водоосвещението в празничния ден. Той  преподаде първосветителския благослов и патриаршеското благословение на Негово Светейшество Софийския митрополит и патриарх Български Неофит като му благопожела здраве, мир, благоденствие и сили в нелекото поприще. 

От името на Софийска света митрополия бе поднесена в дар и за благословение икона с образа на св. Йоан Рилски Чудотворец.
За здравето на Светейшия митрополит Софийски и патриарх Български Неофит и за всички трудещи се в институцията, бе огласено многолетствие.

 

{gallery}gallery/2020/21-10-2020{/gallery}

 

Visits: 0

Skip to content