Продължете към съдържанието

Концерт за Въведение Богородично в гр. Кюстендил

Kn 0002

Денят на християнското семейство и православната християнска младеж в Кюстендил бе отбелязан с празничен концерт и представяне на изложба в Читалище „Братство 1869“.

В навечерието на празника Въведение Богородично и денят на християнското семейство и православната християнска младеж, след вечерната богослужба, отслужена в храм „Успение Богородично“, гр. Кюстендил, бе проведен празничен концерт в Читалище „Братство 1869“.

Концертът бе организиран от Архиерейското наместничество в града и читалището. В него взеха участие читалищни състави, деца от училища и църковни хорове при храмовете в града.

На концерта присъстваха Негово Преосвещенство Велбъждският епископ Исаак, втори викарий на Софийския митрополит и архиерейски наместник на Кюстендилска духовна околия, г-н Александър Пандурски, областен управител на Област Кюстендил, г-н Димитър Велинов, председател на Общински съвет Кюстендил, г-н Иван Андонов, председател на читалищното настоятелство, духовници от духовната околия, общински съветници, учители, деца и граждани.

След духовното тържество бе открита изложба на рисунки от ученици на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“, гр. Кюстендил, с ръководител по рисуване г-н Евгени Серафимов.

Благодарим на всички, които взеха участие в организирането и провеждането на това духовно тържество!

Текст и снимки: Кюстендилско архиерейско наместничество

ЗА ПОВЕЧЕ СНИМКИ НАТИСНЕТЕ ТУК

Kn 0001

Visits: 10

Skip to content