Продължете към съдържанието

Нов брой на „Стълба към Небето“ – за Неделя Кръстопоклонна, Патриарх Неофит и детската православна литература (ВИДЕО)

Софийската света митрополия представя на зрителите новия епизод на предаването „Стълба към небето“ в YouTube канала на „Епархийски глас ТВ“. Можете да го гледате във видеото по-долу.

В първата част на програмата  ще чуем слово за изминалата Неделя Кръстопоклонна на блаженопочиналия Софийски митрополит и Български патриарх Неофит новопреставлен.

След това ще продължим темата със ставрофорен иконом Александър Лашков, предстоятел на столичния храм „Св. Троица“ на бул. „Константин Величков“. Освен свещеник – още диригент, композитор на църковна музика и православен публицист. Отец Александър ще сподели и персоналните си спомени от Негово Светейшество приснопаметния Български патриарх Неофит.

А накрая ще посрещнем в студиото на „Стълба към Небето“ културния антрополог д-р Надежда Савова-Григорова с нейната поредица от детски книжки за таралежа НадЕжко и неговите странствания из християнския свят.

Предаването „Стълба към Небето“ може да гледате и в телевизионния ефир на „Канал 3“ в неделя след 10:30 ч., както и да го слушате по радио „Епархийски глас“ в понеделник и сряда от 13:30 ч.

Visits: 111

Skip to content