Продължете към съдържанието

Нов брой на „Стълба към небето“ – ставрофорен иконом Михаил Колев и писателят Александър Шпатов (ВИДЕО)

Софийската света митрополия представя на зрителите новия епизод на предаването „Стълба към небето“ в YouTube канала на „Епархийски глас ТВ“. Можете да го гледате във видеото по-долу.

В първата част ще чуем текст на сценариста и водещ на програмата Ангел Иванов, посветен на Втората Неделя след Пасха и връзката ѝ с „Второ Възкресение“ миналата неделя.

След това, заедно със ставрофорен иконом Михаил Колев, архиерейски наместник на Самоковска духовна околия, ще продължим темата за Томина Неделя и за това как да съхраним жива радостта от Възкресението в живота си.

А накрая, в дните на църковния празник на св. равноапостолни братя и просветители Кирил и Методий 11 май ще посрещнем в студиото на „Стълба към небето“ докторанта по „Теория на четенето“ в СУ „Св. Климент Охридски“, писател и православен християнин Александър Шпатов.

Предаването „Стълба към Небето“ може да гледате и в телевизионния ефир на „Канал 3“ в неделя след 10:30 ч., както и да го слушате по радио „Епархийски глас“ в понеделник и сряда от 13:30 ч.

Visits: 44

Skip to content