Щастливи сме да съобщим, че излезе от печат стенен църковен календар за 2021 г.

В него освен стандартните указания за църковните празници, може да намерите и указанието за постите спрямо Църковния типик на Българска Православна Църква-Българска Патриаршия.

В този бутиков календар ще откриете граждански календар за текущия и следващия месец с интегрирана информация за постите с интересни символи, както и по-празнуваните празници, заедно с лунния календар.

Ще се удивите на съчетанието на полезната информация на фона на прекрасни поклоннически обекти. Ценно украшение на ниска цена.

Цена: 10лв.

Средствата от календара ще бъдат използвани за развитието на поклонничеството в България.

Календарът може да бъде закупен от офиса на Поклонническия център в гр. София на ул. „Цар Калоян“ 9В до житарната.
Също така може да бъде закупен онлайн от електронната книжарница Лествица - https://bit.ly/2DrDo9A
Може да го закупите от църковните магазини:
В храм "Св. Седмочисленици"'
Църковен Магазин "Св. Иван Рилски" на ул. „Иларион Макариополски“ 2
Църковен Магазин СД Марто ул. „Цар Самуил“ 111
 Освен това може да си го закупите от столичните храмове: "Св.ап. Андрей Първозвани"; "Успение Богородично"; "Рождество Христово"; "Св. Параскева" на ул. Раковска; "Св. София"; "Свето Преображение"; "Св. Петка Стара"; "Св. Възнесение"; Софийската духовна семинария; "Въздвижение на Светия Кръст Господен"; "Св. Богородица Живоносен Източник".

За повече информация и разпространение по храмовете: офис на Поклонническия център – София, ул. „Цар Калоянˮ № 9В, тел. 0700 18 244 и 0878 958 468; www.poklonnik.bg; Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.