Продължете към съдържанието

Бяха осветени 203 нови автомобила на Министерството на вътрешните работи

48048224406 ce084f2345 oНа 12 юни в района на дирекция „Жандармерия“ – София, на специална церемоня бяха осветени 200 нови автомобила за нуждите на Министерство на вътрешните работи.

Водоосвещението, с благословението на Негово Светейшество Софийски митрополит и Български патриарх Неофит, извърши Негово Преосвещенство Белоградчишки епископ Поликарп, викарий на Софийския митрополит. След освещаването на автомобилите, той поздрави присъстващите с новите придобивки и подари за всеки автомобил икона с образа на Господ Иисус Христос, за здраве и благословение.

Празникът на служителите на МВР бе уважен от г-н Бойко Борисов, министър-председател на Р България, г-н Младен Маринов, министър на МВР, Негово Превъзходителство г-н Душан Щраух, извънреден и пълномощен посланик на Чешката република в София, както и от представители на различни поделения на МВР от страната.

Министър Маринов символично връчи ключовете на автомобилите на свои служители с пожеланието да бъдат полезни на обществото, като бдят за спокойствието на гражданите на България.

Снимки: свещеник Костадин Тренев

ЗА ПО-БОГАТ СНИМКОВ МАТЕРИАЛ НАТИСНЕТЕ ТУК

Visits: 0

Skip to content