Продължете към съдържанието

Излезе от печат новият брой на списание „Епархийски глас“

Kotica EG 6Третият брой на списание „Епархийски глас“ за 2022 година излезе от печат в чест на празниците Рождество Христово и Богоявление.

Новият брой на периодичното издание на Софийската света митрополия е под надслов „Бог се яви в плът“. В него ще откриете Обръщение за празника „Богоявление“ на Негово Светейшество Софийския митрополит и Български Патриарх Неофит, „Христос дойде в света – радвайте се“ от Белоградчишкия епископ Поликарп, разговор със ставрофорен иконом Тома Шопов, статии за богословието, църковната история, разговор на Весела Игнатова с професор Константинос Нихоритис „Да върнем атонския дух в нашето съвремие“, „Византийската църковна музика и нейната метрика“ от Ивайло Борисов, „Когато небесата се отварят“ – мисли за Рождество Христово на Иван Стамболов – Сула, както и християнска поезия и разкази, детско творчество и църковни новини.

Списанието е на продажна цена от 5 лева и съдържа 112 цветни страници в голям формат с луксозна корица. То може да бъде закупено от храмовете и манастирите в епархията, както и от домакина на Софийска света митрополия – господин Кольо Лозанов.

Visits: 0

Skip to content